ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μέσα σε όλες τις φάσεις ο Ιντέγε!

Μπορεί να μην σκόραρε κι ας είχε τις ευκαιρίες του, όμως για ακόμα ένα ματς με την φανέλα του Άρη ο Μπράουν Ιντέγε ήταν στην κατηγορία των παικτών που διακρίθηκε.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Νιγηριανός απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο πολύτιμος είναι, παρότι δεν κατάφερε χθες να πετύχει το τρίτο του γκολ με τα “κιτρινόμαυρα” μένοντας για τρίτο σερί ματς δίχως τέρμα.

Ήταν μέσα σε όλες τις καλές επιθετικές προσπάθειες του Άρη. Άλλες τις τελείωσε ο ίδιος και άλλες της δημιούργησε. Ιδιαίτερα κινητικός σε όλο το 90λεπτο, ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εξαιρετική κάθετη πάσα του Κόρχουτ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Άρης άνοιξε το σκορ.

Ανήκει στην κατηγορία των επιθετικών που δεν επαναπαύεται περιμένοντας στα πόδια του την μπάλα, τρέχει, μαρκάρει, ενώ μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα βγαίνοντας στα άκρα, αναζητώντας κάποιον συμπαίκτη του να κάνει κίνηση φάτσα με το αντίπαλο τέρμα.

Η συνεισφορά του και χθες ήταν σημαντική, ενώ το γκολ δεν θα του έλειπε αν στις δύο μεγάλες του ευκαιρίες δεν ήταν οφ σάιντ οι συμπαίκτες του.

 

To Top