Μέσα στα χολιγουντιανά στούντιο της Θέρμης-22 Μαΐου πρώτη κλακέτα για το Tin Soldiers με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο

Τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας του Χόλιγουντ που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, ξεκινούν στις 22 Μαΐου, πριν ακόμη πέσει η «αυλαία» των γυρισμάτων του The Bricklayer. Ο λόγος για την ταινία Tin Soldiers, με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό Ρόμπερτ ντε Νίρο, η οποία θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη και στη Δράμα.

Οι παραγωγοί του The Bricklayer πραγματοποιούν σήμερα για 44η μέρα γυρίσματα, ενώ αύριο είναι η τελευταία μέρα που θα ακουστεί η κλακέτα στα στούντιο της Θέρμης.

Γνωρίστε τα στούντιο της Θέρμης

Τα Nu Boyana Hellenic Film Studios αγοράστηκαν το 2019, σε συνεργασία με τα Nu Boyana της Βουλγαρίας στη Σόφια, και ιδιοκτήτης τους είναι ο Γιάννης Καλαφάτης. Μέσα στα τελευταία χρόνια αναβαθμίζονται και αναμένεται να υποδεχτούν κι άλλες παραγωγές από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πριν φιλοξενήσουν αστέρες του Χόλιγουντ φιλοξενούσαν… κότες

Το «Chicken farm» όπως χαϊδευτικά ονομάζει τον χώρο των στούντιο ο Rob Van Norden, παραγωγός του The Bricklayer, καθώς πριν φιλοξενήσει αστέρες του Χόλιγουντ, φιλοξενούσε… κότες, βρίσκεται σε φάση εργασιών ανάπτυξης. «Δεν είναι ακόμη στούντιο αλλά θα γίνει. Για μένα για την ώρα είναι κοτέτσι, όπως το λέω χαϊδευτικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ταινίες εδώ. Έχουμε κάνει τρεις ταινίες και ετοιμάζονται Αύγουστο με Σεπτέμβρη κι άλλες παραγωγές», ανέφερε κατά τη διάρκεια ξενάγησης δημοσιογράφων στα στούντιο.

Και πρόσθεσε: «Είναι προφανής η προσπάθεια από την ελληνική κυβέρνηση να προσεγγίσει μεγάλα πρότζεκτ ταινιών εδώ στην Ελλάδα και βλέπουμε ότι αυτό δουλεύει».

Πηγή: Thesstoday.gr

To Top