Μέσι, άμυνα και… 2.08!

Ώρα Αργεντινής απόψε στο Κόπα Αμέρικα, με την παρέα του Μέσι να ρίχνεται και πάλι στη μάχη και το σπουδαίο παιχνίδι της με την Παραγουάη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Το συγκεκριμένο ματς θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά, όπως επίσης και το Euro U21.

Αργεντινή – Παραγουάη

Κάθε πέρυσι και καλύτερα για την Αργεντινή. Στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα θύμισε… σκιά του εαυτού του και ηττήθηκε μετά από άθλια εμφάνιση με σκορ 2-0 από την Κολομβία. Είχε βέβαια βελτιωμένο πρόσωπο στην επανάληψη, ωστόσο αμυντικά ήταν παιδική χαρά, την ώρα που ο Μέσι περιφερόταν άσκοπα μέσα στο γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Από την άλλη, γκέλα ολκής έκανε και η Παραγουάη που έπεσε θύμα έκπληξης. Παρότι προηγήθηκε με δύο τέρματα, το Κατάρ την ισοφάρισε σε 2-2 και της στέρησε το τρίποντο. Αμφότεροι, έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να ρεφάρουν τη χασούρα της πρεμιέρας. Αμυντικά δεν είναι σταθερές οι δύο ομάδες και το αμφίσκορο είναι εφικτό.

Ισπανία U21 – Βέλγιο U21

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρωτιάς έχασε με το «καλημέρα» η Ισπανία στο Euro U21. Ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την Ιταλία και τώρα… τρέχει. Απόψε κόντρα στο Βέλγιο δεν τους παίρνει για νέα γκέλα τους «φούριας ρόχας», αφού είναι ορατό το ενδεχόμενο ακόμα και να μείνουν εκτός συνέχειας. Στον αντίποδα, οι Βέλγοι πλήρωσαν την αστοχία τους στην πρεμιέρα και ηττήθηκαν με σκορ 3-2 από την Πολωνία. Τώρα καλούνται να κάνουν την υπέρβαση, αφού έχουν μπροστά τους την Ισπανία και την Ιταλία. Από την άλλη βέβαια, αν ηττηθούν απόψε, αποχαιρετούν τη διοργάνωση. Ακόμα κι αν το ματς έχει οριακό χαρακτήρα πάντως, η Ισπανία είναι ποιοτικότερη. Πάμε με τον άσο σε combo με το… λογικό over 1.5.

Βρες περισσότερα προγνωστικά στο foxbet.gr

To Top