Μέσι: Αποφασίζει το 2023 για Ίντερ Μαϊάμι, Παρί ή αλλού

Το δημοσίευμα των Times επιβεβαίωσε παλαιότερα δημοσιεύματα που θέλουν την Ίντερ Μαϊάμι να κινείται για την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι, όμως παρουσίασε το ζήτημα από την οπτική του αμερικανικού συλλόγου. Η στάση του Αργεντινού σούπερ σταρ παραμένει ίδια με πριν από το Μουντιάλ 2022 και θα τη διατηρήσει σίγουρα μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο 35χρονος επιθετικός έχει εστιάσει στην προσπάθειά του να οδηγήσει την “αλμπισελέστε” στην κορυφή του κόσμου έπειτα από την κορυφή της Νότιας Αμερικής και δεν ασχολείται με το διασυλλογικό μέλλον του. Εξάλλου, αυτό είναι διασφαλισμένο με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, όταν και λήγει η συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Times επανάλαβαν στο ρεπορτάζ τους το γνωστό έντονο ενδιαφέρον της Ίντερ Μαϊάμι και του Ντέιβιντ Μπέκαμ για να υπογράψουν τον Μέσι και πρόσθεσαν την προσπάθεια να αποκτήσουν και τους Τσεσκ Φάμπρεγας, Λουίς Σουάρες και Σέρχιο Μπουσκέτς για να αυξήσουν τις πιθανότητες να ολοκληρωθεί το deal.

Την ίδια στιγμή, η Παρί έχει καταθέσει ήδη πρόταση για 1+1 χρόνια στον Αργεντινό και οι ιθύνοντες είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να τον κρατήσουν για λίγο ακόμα στο Παρίσι.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μέσι και επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, αν και από τους “μπλαουγκράνα” δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής.

Το βέβαιο είναι ότι ο Μέσι θα αποφασίσει για το μέλλον του στο δεύτερο μισό της σεζόν, ήτοι ακόμα και τον Ιούνιο, όταν ολοκληρωθεί η χρονιά και μείνει ελεύθερος, όπως συνέβη και όταν μετακινήθηκε στη Γαλλία.

To Top