Μέσι: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα διαρκέσει πολύ»

Ευχαριστημένος από 3-0 της Αργεντινής επί της Ουρουγουάης στο «Μονουμεντάλ», για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Ο σκόρερ του 1-0 στάθηκε στους φιλάθλους, οι οποίοι στήριξαν την ομάδα τους, καθώς και στο πως κατάφεραν να φτάσουν σε αυτή τη νίκη.

«Ήταν μια άλλη αξέχαστη βραδιά. Το θέμα των φιλάθλων είναι εντυπωσιακό. Κάθε φορά είναι όλο και πιο όμορφο να μπορείς να απολαμβάνεις έτσι. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα διαρκέσει πολύ. Η σχέση που δημιουργήθηκε με το κοινό μάς βοηθά πολύ όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι και γινόμασταν καλύτεροι κατά τη διάρκειά του, ιδιαίτερα στον τομέα της κατοχής της μπάλας. Η Ουρουγουάη είναι δύσκολη ομάδα, γιατί σε περιμένει, δίνει χώρους και από το πουθενά δημιουργεί κίνδυνο. Ξέραμε τι θα συναντήσουμε, αλλά, μόλις πετύχαμε το πρώτο γκολ, αρχίσαμε να βρίσκουμε τους χώρους και κάναμε υπομονή.

Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και τους έξι βαθμούς εντός έδρας σε αυτό το τριπλό ραντεβού. Έχουμε κάνει ήδη το πρώτο βήμα και μας μένει ακόμη ένα, αυτό με το Περού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

To Top