ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέσι: «Αυτός με ενέπνευσε…»

Όταν μεγαλώνεις στην Αργεντινή και παίζεις ποδόσφαιρο, δεν γίνεται να μην έχεις ίνδαλμα τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Και εξαίρεση σ’ αυτό δεν είναι ούτε ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Ερωτώμενος λοιπόν σε συνέντευξή του λοιπόν στο περιοδικό «Gente», ο σταρ της Μπαρτσελόνα είπε χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δεν ακολουθούσα κάποιον συγκεκριμένα, ακόμη κι όταν καταλάβαινα. Ο Ντιέγκο επέστρεψε στη δράση στη χώρα μας. Ήταν το 1993. Από την Ισπανία ήρθε στη Νιούελς και μαζί μπήκε στην εθνική που προκρίθηκε στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994. Εάν κάποιος με ενέπνευσε, ήταν ο Μαραντόνα».

Μιλώντας, δε, για τη σχέση του γενικά με το ποδόσφαιρο, ο Μέσι τόνισε ότι δεν είναι τα πάντα στη ζωή του, αλλά νιώθει ευλογημένος που ασχολείται μ’ αυτό:

«Ονειρεύομαι όπως ο καθένας. Παίζω όταν πρέπει να το κάνω ως επαγγελματίας ή όταν έχω όρεξη να διασκεδάσω με φίλους, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι το ποδόσφαιρο το παν στη ζωή μου. Όπως υπάρχουν μεγάλοι επαγγελματίες που σώζουν ζωές ή κατασκευάζουν πράγματα για να ζούμε καλύτερα, εμένα μου έτυχε να παίξω ποδόσφαιρο έτσι ώστε οι άλλοι να κοιτούν και να δημιουργούν διαμάχες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Και είμαι πολύ ευγνώμων που είναι έτσι».

Πηγή: sport-fm.gr

To Top