Μέσι: «Αυτό νόμιζα για Νεϊμάρ, ψέματα για Γκριεζμάν…»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Λιονέλ Μέσι σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο «Mon a RAC1».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μεταξύ άλλων ζητημάτων που ρωτήθηκε, ο Αργεντινός αποκάλυψε πως κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι πίστεψε ότι ο Νεϊμάρ θα καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ διέψευσε πλήρως τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί ότι δεν ήταν σύμφωνος με την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από τη Μπαρτσελόνα.

Ως προς το σίριαλ Νεϊμάρ είπε: «Πίστευα πραγματικά σε αυτές τις διαπραγματεύσεις, ότι αν δεν ερχόταν εδώ, θα πήγαινε στη Μαδρίτη. Ψαχνόταν πραγματικά για να φύγει και να κάνει μια αλλαγή και πίστευε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα έκανα κάτι για να πάρουν την υπογραφή του».

Έπειτα, ο σταρ των «μπλαουγκράνα» διέψευσε πλήρως τις φήμες που υπήρχαν ότι δεν επιθυμούσε να γίνει η μεταγραφή του Γκριεζμάν: «Είναι ψέμα ότι δεν ήθελα να έρθει ο Γκριεζμάν. Τον πρώτο χρόνο που θέλαμε να τον πάρουμε, θυμάμαι δηλώσεις μου που έλεγα ότι είναι ένας απ΄ τους καλύτερους και οι καλύτεροι είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι για τις νίκες που όλοι θέλουμε. Είναι από τους καλύτερους και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να έρθει, το αντίθετο μάλιστα».

Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Μπαρτσελόνα (3 γκολ και 2 ασίστ σε 9 αγώνες), αλλά ο ηγέτης των Καταλανών το θεωρεί φυσιολογικό: «Δεν είναι εύκολο να έρθεις να παίξεις για την Μπαρτσελόνα. Απέξω μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά για όποιον έρχεται απέξω, όση ποιότητα κι αν έχει, είναι κάτι διαφορετικό και είναι πολύ δύσκολο. Είχε συνηθίσει (σ.σ. ο Γκριεζμάν) να παίζει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, αλλά σίγουρα θα παίξει τελικά πολύ καλά, είμαστε σίγουροι γι΄ αυτό. Είναι ένας παίκτης πολύ υψηλής ποιότητας, πολύ έξυπνος και σίγουρα θα προσαρμοστεί».

To Top