Μέσι για τη Σαουδική Αραβία: «Σύντομα θα είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα, σκέφτηκα πολύ σοβαρά να πάω»

Το ποδόσφαιρο στην Αμερική μπήκε σε μια νέα εποχή μετά την έλευση του Λιονέλ Μέσι και τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Αργεντινός έφερε τη δική του επανάσταση στο MLS, ωστόσο, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό TIME κατά τη βράβευσή του ως αθλητής της χρονιάς, θα μπορούσε αντί για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, να έχει βρεθεί στη Μέση Ανατολή. Η Αλ Χιλάλ άλλωστε του… έστρωσε χρυσάφι στα πόδια, προσφέροντάς του 1,5 δισεκατομμύριο για να πει το «ναι», πρόταση που ο ίδιος σκέφτηκε καλά, αφού είχε να πει τα καλύτερα για τη Σαουδική Αραβία.

«Η πρώτη μου επιλογή ήταν να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί. Το προσπάθησα αλλά δεν έγινε. Είναι αλήθεια επίσης ότι αργότερα σκέφτηκα πολύ σοβαρά να πάω στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Είναι μια χώρα την οποία γνωρίζω και έχει φτιάξει μια διοργάνωση με ισχύ. Σύντομα θα είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μέσι.

Ο Pulga εξάλλου, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία, της οποίας αποτελεί πρεσβευτής και από την οποία πληρώνεται για να κάνει διακοπές εκεί! Παράλληλα, βάσει συμφωνίας, δεν μπορεί να πει δημόσια τίποτα που να αμαυρώνει την εικόνα της χώρας.

To Top