Μέσι: «Δεν με απασχολεί να είμαι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

Στο ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα τελειώσει την καριέρα του ως ο κορυφαίος όλων στάθηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου και για το 2021 έδωσε συνέντευξη στο France Football μετά και την κατάκτηση της 7ης Χρυσής Μπάλας, μιλώντας για πολλά κι ενδιαφέροντα.

«Δεν σκέφτομαι ότι είμαι ο κορυφαίος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ούτε το επιδιώκω. Και μόνο που απλά θεωρούμαι ανάμεσα στους κορυφαίους, μου αρκεί. Είναι κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν με απασχολεί να είμαι ο κορυφαίος. Δεν το ήθελα. Δεν αλλάζει κάτι στη δουλειά μου.

Δεν σκέφτομαι πως είμαι πρότυπο ούτε ότι είμαι ένας άνθρωπος που αξίζει να δίνει συμβουλές. Απλά πάλεψα για τα όνειρά μου. Έβαζα στόχο να βελτιώνομαι και κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος, να πετυχαίνω νέους στόχους. Έπαιξε ρόλο και η τύχη. Ο Θεός αποφάσισε για όσα μου ήρθαν…», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Ακόμη αναφέθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, σχολιάζοντας ότι: «Πάντοτε ήθελα απλά να ξεπερνάω τον εαυτό μου κι όχι τους άλλους. Με τον Κριστιάνο είχαμε ανταγωνισμό όσο βρισκόμασταν στην ίδια Λίγκα και αυτό μας έκανε και τους δυο πολύ καλύτερους ανά τα χρόνια. Δεν με νοιάζει να γίνω καλύτερος από κάποιον, με νοιάζει να γίνομαι καλύτερος για εμένα».

To Top