Μέσι: «Δεν σκέφτομαι την απόσυρση, θέλω να απολαύσω στο έπακρο τον χρόνο που μου έχει μείνει»

Μιλώντας στο Apple TV, ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε πως προς το παρόν δεν σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, τονίζοντας πόσο απολαμβάνει τη ζωή στο Μαϊάμι.
Τι κι αν έχει φτάσει 36 χρονών; Τι κι αν – για πολλούς – με την κατάκτηση του Μουντιάλ… ολοκλήρωσε το ποδόσφαιρο; Ο Λιονέλ Μέσι δεν σκέφτεται ακόμα να κρεμάσει τα παπούτσια του, τη στιγμή που στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι δείχνει να βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της καριέρας του.

Τάδε έφη δηλαδή σε συνέντευξή του στο Apple TV, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στο θέμα της απόσυρσής του όσο και στη νέα του ζωή στη Φλόριντα.

«Για να είμαι ειλικρινής, προς το παρόν δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποσυρθώ. Μου αρέσει να παίζω, να βρίσκομαι στο γήπεδο με μια μπάλα και να ανταγωνίζομαι, να προπονούμαι. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα παίζω ακόμα αλλά για όσο το κάνω θέλω να το εκμεταλλευτώ.

Η καριέρα μου δεν θα μου επιστραφεί και δεν θέλω να μετανιώσω τίποτα. Υπάρχει χρόνος να σκεφτώ, να αναλύσω τα πράγματα και να κάνω τις επιλογές μου. Το πιο σημαντικό είναι να απολαύσω στο έπακρο τον χρόνο που μου έχει απομείνει», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός.

«Είμαστε λίγο καιρό στο Μαϊάμι, αλλά κοιτώντας πίσω καταλαβαίνουμε ως οικογένεια πως δεν κάναμε λάθος στην απόφασή μας. Αυτό το μέρος ήταν το καλύτερο για εμάς», προσέθεσε στη συνέχεια.

To Top