Μέσι: Η Μπαρτσελόνα τού είπε όχι στο ραντεβού, ζητάει 700.000.000 ευρώ

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να ζήτησε ραντεβού ώστε να φτάσει σε ένα φιλικό διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα, με τους διοικούντες να του δίνουν αρνητική απάντηση, αξιώνοντας 700 εκατ.ευρώ για να τον αφήσουν να φύγει.

Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι πορεύτηκαν μαζί για πάνω από 15 χρόνια γνωρίζοντας τεράστιες επιτυχίες αμφότεροι, ωστόσο αυτή τη στιγμή μοιάζουν να βρίσκονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα, όπου ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του και να κυριαρχήσει εις βάρος του άλλου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία, μόνο εύκολη δεν φαίνεται να είναι η προσπάθεια του Pulga να απεμπλακεί από τους μπλαουγκράνα, που δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να του κάνουν το χατίρι και να τον αφήσουν να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Γκιγιέμε Μπαλάγκ, ο Μέσι ζήτησε από τους παράγοντες της Μπαρτσελόνα να κανονίσουν ένα ραντεβού και σε αυτό να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να καταλήξουν σε ένα φιλικό διαζύγιο, που δεν θα φθείρει καμία από τις δύο πλευρές.

To Top