Μέσι: «Ιδανική η Μπάρτσα για τον Νεϊμάρ»

Την καλύτερη επιλογή έκανε ο Νεϊμάρ, παίρνοντας μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, αφού κι ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε πως οι “μπλαουγκράνα” αποτελούν την ιδανική ομάδα για τον Βραζιλιάνο. 

Πού αλλού να βρει καλύτερα ο Νεϊμάρ;

Σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα είναι η ιδανική ομάδα για τον Βραζιλιάνο άσο, ενώ κι ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του που από την ερχόμενη σεζόν θα συνεργάζονται.

«Είμαι πολύ τυχερός που παίζω στην Μπαρτσελόνα με πολλούς μεγάλους παίκτες. Κι ο Νεϊμάρ ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι πολύ καλό που θα τον έχουμε μαζί μας από του χρόνου και πιστεύω πως η Μπάρτσα είναι η ιδανική ομάδα γι’ αυτόν», τόνισε αρχικά ο «Λέο» και συνέχισε:

«Στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι να κερδίσουμε κάθε τρόπαιο που θα διεκδικήσουμε με την Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό άλλωστε και θα προετοιμαστούμε. Κι εγώ θέλω να έχω μια καλή χρονιά για να είμαι έτοιμος ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία το καλοκαίρι. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό, στο πιο υψηλό επίπεδο. Είναι προφανές πως το Μουντιάλ είναι όνειρο, αλλά δεν το σκέφτομαι ακόμα».

To Top