Μέσι – Κούμαν: «Δεν θα πρέπει να έχει αμφιβολίες για το μέλλον…»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μετά και την εκλογή του Λαπόρτα στην προεδρία της Μπαρτσελόνα, προσπάθησε να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να μην σκεφτεί το μέλλον του μακριά από την ομάδα, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Champions League.

Όσο κι αν προσπάθησε εκείνος, πετυχαίνοντας γκολ και χάνοντας πέναλτι, δεν ήταν αρκετό για να γίνει η τεράστια ανατροπή απέναντι στην Παρί, με αποτέλεσμα να γράφεται ιστορία στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια δεν υπάρχουν Μέσι και Κριστιάνο στα προημιτελικά, με τον Αργεντινό να έχει απογοητευθεί και τον Κούμαν να καταβάλλει προσπάθεια ώστε να διώξει τις κακές σκέψεις από το μυαλό του αρχηγού, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Ο σύλλογος πορεύεται στην σωστή κατεύθυνση και πραγματικά δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία για το μέλλον και τη δυναμική αυτού του κλαμπ» είπε ο Ολλανδός κόουτς, που από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει τη χαρά του για την παρουσία του Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο στη νέα εποχή της Μπαρτσελόνα…

To Top