Μέσι: “Ο Θεός δεν θα μας άφηνε να αποκλειστούμε”

Ο Λιονέλ Μέσι έμοιαζε ανακουφισμένος στη μικτή ζώνη, μετά από τη νίκη πρόκριση της Αργεντινής επί της Νιγηρίας και ευχαρίστησε κόσμο και Θεό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε το λιθαράκι του στη νίκη – πρόκριση της Αργεντινής με αντίπαλο τη Νιγηρία, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του αγώνα. Η “αλμπισελέστε” έφτασε στο χείλος του γκρεμού, όμως κατάφερε να προκριθεί από τον 4ο όμιλο, αφήνοντας πίσω της μία περίοδο γεμάτη εντάσεις και εσωτερικές διαμάχες.

Ο αρχηγός των φιναλίστ του προηγούμενου τουρνουά στάθηκε στη στήριξη του κόσμου γι’ αυτήν τη νίκη: “Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ για όλες τις θυσίες τους και όλους όσοι είναι στην Αργεντινή, που πάντοτε μας υποστήριζαν. Η φανέλα της εθνικής ομάδας είναι πάνω απ’ όλα”.

Ο 31χρονος επιθετικός αναφέρθηκε και στη… θεϊκή παρέμβαση γι’ αυτήν την επιτυχία: “Γνώριζα ότι ο Θεός είναι μαζί μας και δεν θα μας άφηνε να αποκλειστούμε”.

Ο Μέσι κατέληξε ότι αυτή η πρόκριση ήταν δίκαιη: “Ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα κερδίζαμε αυτόν τον αγώνα. Είναι υπέροχο που νικήσαμε με αυτόν τον τρόπο. Είναι μία χαρά που την αξίζαμε”.

To Top