Μέσι: Ο Μπέκαμ προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι μετά την Παρί

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειες για να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι, αφού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mirror.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 11 ημέρες από τη στιγμή που έσκασε η βόμβα στον κόσμο του ποδοσφαίρου με την ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκίνησε ήδη το ψηστήρι στον Αργεντινό σταρ.

Οι Παριζιάνοι θα μπορούν να καυχιούνται για τα επόμενα δύο χρόνια ότι έχουν στο ρόστερ τους έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας, ενώ στο συμβόλαιο που υπέγραψε υπάρχει και η δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 34χρονος πλέον έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μετράει αντίστροφα τις μέρες για να πραγματοποιήσει το πρώτο του ντεμπούτο με τη φανέλα της παριζιάνικης ομάδας.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει όνειρα για το μέλλον, τα οποία περιλαμβάνουν και τον Αργεντινό σταρ. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τη Daily Mirror, ο πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως ήρθε σε επαφή τις προηγούμενες εβδομάδες με τον Μέσι, όπου του επικοινώνησε την επιθυμία του μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Παρί να μετακομίσει στο Μαϊάμι για λογαριασμό της Ίντερ.

Ο Μπέκαμ, ο οποίος έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα του, ζήτησε από τον Αργεντινό μόλις ολοκληρωθεί το ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Γαλλίας να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

To Top