Μέσι – Σίτι: «Η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του, με προοπτική για το MLS»

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι του Σεΐχη Μανσούρ πηγαίνει τελικά για το κόλπο – γκρόσο με τον Μέσι, παρά το γεγονός πως ήδη διέθεσε 118 εκατομμύρια ευρώ για τον Τζακ Γκρίλις!

Η ιστοσελίδα «Le10Sport» αναφέρει πως η μοναδική χειροπιαστή πρόταση που έχει αυτή τη στιγμή ο Λιονέλ Μέσι για να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του, δεδομένου πως δεν υφίσταται πλέον θέμα ανανέωσης με την Μπαρτσελόνα, είναι από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσαν τον Τζακ Γκρίλις έναντι περίπου 118 εκατομμυρίων ευρώ στην ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά της Premier League, όμως, δεν σταματούν εδώ.

Η γαλλική ιστοσελίδα τονίζει πως στην προσφορά που φέρεται να έχει λάβει από τη Σίτι, το συμβόλαιο έχει διάρκεια τριών ετών, με τα δυο πρώτα ν’ αφορούν το κλαμπ του Μάντσεστερ και τον τρίτο χρόνο της σύμβασης την New York City στο MLS.

Νωρίτερα, πάντως, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα, τόνισε ότι ο Μέσι «έχει προτάσεις», δίχως ν’ αποκλείεται και το σενάριο για την Παρί Σεν Ζερμέν.

To Top