Μέσι: Στον ένα χρόνο από το μεγάλο «αντίο», παρουσιάζεται ο Λεβαντόφσκι σε 50.000 οπαδούς

Σαν να… ξεχάστηκε ήδη ο πόνος από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα περιμένει 50.000 οπαδούς στο «Καμπ Νόου» για την παρουσίαση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι…

Πριν από έναν χρόνο, τέτοια ημέρα, έγινε επίσημα γνωστό ότι τελικά οι κανονισμοί της LaLiga είναι τέτοιοι που πρέπει αναγκαστικά να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην σπουδαία ιστορία του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βρέθηκε μπροστά σε μια εξέλιξη που ναι μεν είχε φανταστεί πως θα ερχόταν, αλλά ποτέ δεν είσαι απόλυτα έτοιμος για κάτι τόσο συγκλονιστικό, όσο κι αν το έχεις επεξεργαστεί στο μυαλό σου.

Ο Λιονέλ Μέσι ήθελε να παραμείνει στην Βαρκελώνη, το συμβόλαιό του όμως δεν πέρασε τα κριτήρια της διοργανώτριας αρχής κι έτσι η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε πως ο Αργεντινός «μάγος», ο οποίος άλλαξε όλο το στάτους του οργανισμού, είχε μείνει πλέον ελεύθερος.

Σήμερα (5/8/2022), παρουσιάζεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο «Καμπ Νόου» μπροστά σε περίπου 50.000 οπαδούς, αφού τόσοι υπολογίζεται ότι θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου για να καλωσορίσουν τον Πολωνό στράικερ.

To Top