Μέσι: Το χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του μετά από 16 χρόνια

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό στα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Παρί κι αυτό αποτυπώνεται κι από τους αριθμούς του…

Τα φώτα ήταν στραμμένα στο «Παρκ ντε Πρενς» το βράδυ της Τετάρτης (01/12) καθώς ο Λιονέλ Μέσι παρουσίασε τη Χρυσή Μπάλα, που κατέκτησε για έβδομη φορά, στους φίλους της Παρί παραμονές της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νις. Ωστόσο, η ομάδα του δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς, καθώς «κόλλησε» στο μηδέν με την ομάδα της Νίκαιας. Οι φίλαθλοι των Παριζιάνων είχαν τα βλέμματα τους, όπως και σε κάθε παιχνίδι, στραμμένα στον Μέσι, ωστόσο ο Αργεντινός αστέρας δεν τους δικαίωσε, μιας και έμεινε για ακόμη μία αγωνιστική «άσφαιρος».

Πλέον μετράει οκτώ παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τέρμα το έχει πετύχει ύστερα από 30 προσπάθειες. Αυτό είναι το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του. Τελευταία φορά που τα νούμερα του ήταν τόσο χαμηλά, ήταν όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2005-06 και είχε ένα γκολ και μία ασίστ, μετά από επτά παιχνίδια πρωταθλήματος.

To Top