Μέσι: «Το Champions League δεν το παίρνει πάντα ο καλύτερος»

Η Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και χρόνια «ονειρεύεται» να σηκώσει το πρώτο της Champions League. To 2020 έφτασε στην «πηγή» αλλά η Μπάγερν Μονάχου… ήπιε το νερό στον τελικό της Λισαβόνας, την επόμενη σεζόν έμεινε εκτός στα ημιτελικά από τη Μάντσεστερ Σίτι και πέρυσι, στην πρώτη σεζόν του Λιονέλ Μέσι, γνώρισε «σκληρό» αποκλεισμό από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης με μια «κατάρρευση» στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς.

Ο Αργεντινός σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο μεξικανικό μέσο «TUDN» και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Champions League, στον περσινό «δύσκολο» αποκλεισμό από τη Ρεάλ και τόνισε πως το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν το παίρνει πάντα ο καλύτερος.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:

«Πέρυσι ήταν δύσκολη η κατάσταση για μένα μετά από μία μεγάλη αλλαγή, αφού ήμουν στο ίδιο μέρος για τόσο καιρό. Τον γνωρίζουν όλοι τον στόχο αυτή τη σεζόν. Η Παρί ανυπομονούσε εδώ και καιρό να κατακτήσει το Champions League. Ο αποκλεισμός την περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολος για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Είχαμε κάνει δύο σπουδαία παιχνίδια με την Ρέαλ και από μικρές λεπτομέρειες ήρθε ο αποκλεισμός.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά γιατί υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο ενδιάμεσα, αλλά ο βασικός στόχος της Παρί, όπως κάθε χρόνο, είναι να μπορέσει να κατακτήσει το Champions League. Είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση για να κερδίσεις, γιατί δεν κερδίζεται πάντα από τους καλύτερους, καθορίζεται πάντα από μικρές λεπτομέρειες, κάθε λάθος σε αφήνει εκτός αλλά προετοιμαζόμαστε για το πότε θα έρθουν αυτές οι δύσκολες καταστάσεις».

To Top