Μέσι: “Χαίρομαι για τον… Ρονάλντο”

Σε δηλώσεις που έκανε στη Marca ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε τη χαρά του που είδε την Πορτογαλία να περνά στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά για το ότι είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει μια εμφατική εμφάνιση και να σκοράρει τα γκολ που οδήγησαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου στα τελικά της Βραζιλίας

«Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα να σκοράρει τα γκολ της πρόκρισης. Είναι εξαιρετικό που οι καλύτερες ομάδες θα ανταγωνιστούν στην Βραζιλία και ο Κριστιάνο έχει καταπληκτική συχνότητα στο σκοράρισμα για πολλά χρόνια», δήλωσε ο νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2013.

«Δεν ξέρω αν ο Κριστιάνο είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του. Αυτό που ξέρω είναι πως είναι πάντα εκεί σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια και παίζοντας σημαντικό ρόλο είτε για τη Ρεάλ, είτε για την εθνική Πορτογαλίας. Είτε είναι ο καλύτερος είτε λίγο κάτω από αυτό είναι ακριβώς το ίδιο», προσέθεσε ο άσσος των «μπλαουγράνα».
Επιπλέον ο Αργεντινός σούπερ σταρ δήλωσε πως θέλει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ με την εθνική του.

«Το να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι όνειρο για μένα και τους συμπαίκτες μου και για όλους στην Αργεντινή. Πρέπει να βελτιώσουμε μερικά πράγματα. Έχουμε επτά μήνες μέχρι να αρχίσει η διοργάνωση. Ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε εκεί, αν και υπάρχουν κι άλλες πολύ καλές ομάδες. Για παράδειγμα υπάρχει η Γερμανία από την οποία ξεχωρίζω τον Εζίλ», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Λίο Μέσι.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top