ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μέσω διαιτητικού δικαστηρίου η άνοδος στη Football League

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ασχολήθηκε την περασμένη Παρασκευή με το θέμα των ομάδων της Football League τη νέα σεζόν, αλλά όπως είναι γνωστό έκρινε εαυτόν αναρμόδιο να αποφασίσει, παρατείνοντας την αγωνία για τον Άρη.

Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης από την Αθήνα, ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, ζήτησε για μια ακόμη φορά να μείνουν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τα πλέι άουτ. Για το ποιες θα είναι τελικά οι 20 ομάδες της νέας Football League, το δ.σ. της ΕΠΟ δήλωσε αναρμόδιο!

Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Αργολίδας έθεσε το θέμα των μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής για κάλυψη των κενών θέσεων στη Football League, αλλά έλαβε την ίδια απάντηση.

Λύση στο θέμα το ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν τα κενά στη Football League, με το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς να γίνεται με 20 ομάδες, θα δώσει το Διαιτητικό Δικαστήριο. Αυτό δείχνει να έχει “κλειδώσει”.

Σε αυτό έχουν δικαίωμα να προσφύγουν όσες ομάδες θέλουν και θεωρούν ότι πρέπει να παίξουν στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην Ελλάδα και φυσικά σε αυτές είναι ο Άρης. Κι εκείνο θα αποφανθεί, για να κλείσει το θέμα.

To Top