«Μέσω Μπάγερν… καλύτερα από την Ντόρτμουντ»

Σίγουρος πως η Μπάγερν τού προσφέρει τη δυνατότητα να κατακτήσει περισσότερους τίτλους και να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατά την παρουσίασή του.

Ως ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τη μετακίνησή του από τη Ντόρτμουντ στην Μπάγερν (ως ελεύθερος) κατά την παρουσίασή του από τους Βαυαρούς.

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Πέρασα όμορφα στις διακοπές μου και τώρα έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου. Μετά από τέσσερα χρόνια στη Ντόρτμουντ, έκρινα πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Η Μπάγερν μού προσφέρει το βήμα για να γίνω καλύτερος παίκτης και να κατακτήσω περισσότερους τίτλους. Η ομάδα αυτή έχει κάθε χρόνο μεγάλους στόχους και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο Πολωνός φορ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Ματίας Ζάμερ, ανέφερε με τη σειρά του: «Ήταν εξαιρετικός στη Ντόρτμουντ, αν και είχε γίνει γνωστό εδώ και μήνες πως θα ερχόταν στην Μπάγερν. Παρέμεινε άριστος επαγγελματίας μέχρι το τέλος και αυτό δείχνει ότι είναι φτιαγμένος από το υλικό των πρωταθλητών. Πιστεύω πως θα προσαρμοστεί γρήγορα. Δεν περιμένουμε από αυτόν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Θα του δώσουμε όσο χρόνο πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να μπει στο κλίμα μιας νέας ομάδας».

To Top