Μέτοχος ο Αντετοκούνμπο: “Το Μιλγουόκι επένδυσε σε εμένα θέλω να επενδύσω και εγώ στο Μιλγουόκι, να δουλέψω το swing μου”

Μέτοχος των Μιλγουόκι Μπρούερς του MLB είναι πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που άνοιξε νέους επιχειρηματικούς δρόμους επενδύοντας στην ομάδα μπέιζμπολ της περιοχής.

Μετοχές στους Μιλγουόκι Μπρούερς του MLB αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλοντας να επενδύσει στην πόλη του Μιλγουόκι η οποία τον στήριξε και τον έκανε ό,τι είναι σήμερα, όπως αναφέρει ο ίδιος. Με τους Μπακς, ο Γιάννης κατέκτησε φέτος το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και το δεύτερο του συλλόγου, ενώ από την αρχή της καριέρας του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου το 2013, με την ομάδα του Μιλγουόκι ο Γιάννης έχει κατακτήσει δύο τίτλους MVP της χρονιάς και ένα βραβείο MVP στους ΝΒΑ Finals.

Tο μόνο που μένει, όπως αναφέρει ο ίδιος είναι να δουλέψει το… swing του (κίνηση στο μπέιζμπολ).

“Το Μιλγουόκι με έκανε ό,τι είμαι σήμερα. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Το Μιλγουόκι επένδυσε σε εμένα και θέλω και εγώ να επενδύσω στην πόλη του Μιλγουόκι. Απλά αγαπώ το Μιλγουόκι”, ήταν τα λόγια του Γιάννη όπως αναφέρουν οι Μπακς. Ο Greek Freak μάλιστα θέλησε να κάνει και λίγο πλάκα λέγοντας πως απλά πρέπει να δουλέψει κάποιες κινήσεις μπέιζμπολ.

To Top