Μέτρησε απουσίες ο Αγγέλου

Χωρίς τους Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη που αισθάνονται ενοχλήσεις και με τους Αντώνη Ασημακόπουλο και Ευθύμη Τσακαλέρη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε το απόγευμα η προετοιμασία του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι.

Οι δυο νεαροί αισθάνονται ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να μην προπονηθούν και να προφυλαχθούν καθώς υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Ο Ασημακόπουλος γυμνάστηκε μόνος του στο βοηθητικό του Αλεξάνδρειου ενώ ο Τσακαλέρης έκανε κι αυτός ατομικό πρόγραμμα. Αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους άφησαν εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες μέρες και θα τεθούν στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου όταν θα κριθούν έτοιμοι.

Ο τεχνικός του Άρη συνεχίζει την αναζήτηση αντιπάλου για να κλειστεί φιλικό παιχνίδι που θα βοηθήσει την ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει της αναμέτρησης της 5ης Ιανουαρίου με το Περιστέρι, στο Αλεξάνδρειο.

*Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας βρέθηκε το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο και «κέρασε» τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, το υπόλοιπο τιμ και τους υπαλλήλους της ΚΑΕ για την ονομαστική του γιορτή.

To Top