Μέτρια εμφάνιση, ήττα (1-0), αλλά πρόκριση για την Ξάνθη πριν τον Άρη

Μέτρια εμφάνιση, ήττα (1-0) από την Νίκη Βόλου, αλλά πρόκριση για την Ξάνθη στο κύπελλο και στους “16” πριν τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σαν να … είχαν ακούσει πως ο ΟΦΗ από νωρίς είχε καθαρίσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα, έπαιξαν οι δύο ομάδες στο Πανθεσσαλικό, αφού δεν υπήρχε τίποτα που να μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια τελειωμένη υπόθεση. Ναι μεν υπήρχε διάθεση αλλά από εκεί και πέρα τα πολλά λάθη, οι συνεχείς χαμένες μεταβιβάσεις και η… αγγαρεία έβγαιναν αργά και πολύ σταθερά.

Το ματς συνέχισε να έχει σκληρά μαρκαρίσματα παρά τον διαδικαστικό χαρακτήρα που είχε αποκτήσει από νωρίς, με τη Νίκη Βόλου, όμως, να φτάνει στο γκολ!

Ο Τζιόρας στο 72′ από θέση οφσάιντ έκανε το σουτ από το γύρισμα του Κέρι για να γράψει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ο Βουκομάνοβιτς θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αν πλάσαρε καλύτερα από το λάθος του Μπαξεβανίδη, ενώ, η Ξάνθη θα μπορούσε στο 78′ να ισοφαρίσει αν ο Σουλεϊμάν δεν έστελνε με δυνατό σουτ τη μπάλα πάνω στον Αποστολίδη από θέση βολής. Οι Βολιώτες έψαξαν κι άλλα γκολ, δεν τα βρήκαν, όμως παρά το γεγονός πως δεν κυνηγούσαν απολύτως τίποτα, αποχαιρέτησαν τον θεσμό αξιοπρεπώς.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, ο ΟΦΗ έφτασε εύκολα στο 3-0 επί της Κέρκυρας και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ως πρωτοπόρος.

Η τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1.ΟΦΗ 7

2.Ξάνθη 4

3.Κέρκυρα 3

3.Νίκη Βόλου 3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου (46′ Σιλά), Κασάδο, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης (79′ Μυθιάνης), Καμαρά, Μελιόπουλος, Μελισσόπουλος, Καντά (63′ Σουλεϊμάν), Κίκε, Κάστρο

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Μετούσι, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος, Μέτσε, Ρόβας (70′ Τσεμπερίδης), Κέρι, Ταβάρες (71′ Ιορδανίδης), Δωματάς (76′ Βουκομάνοβιτς), Τζιόρας

To Top