Μέτριος ο Άρης, “άφησε” δυο βαθμούς στην Καβάλα

Μέτρια η εμφάνιση του Άρη που για δεύτερη σερί αγωνιστική πέταξε στα σκουπίδια δύο ακόμα βαθμούς, μένοντας στο 0-0 με την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη” στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Χωρίς τον Πάουλο Κάμπος ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Άρης, με τον Δραγάτη να μην επιτρέπει στον προπονητή του Άρη να καθίσει στον πάγκο. Παρόλα αυτά οι κίτρινοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και προσπάθησαν με σουτ των Παπαδόπουλο και Σουνά να αγγίξουν το γκολ.

Έπειτα από το δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και έφτασαν μία ανάσα από το 1-0, όταν η σέντρα του Παππά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καρατζιοβαλή. Οι παίκτες του Κάμπος κατάφεραν στα μισά του πρώτου μέρους να ισορροπήσουν και πάλι το παιχνίδι και να φτάσουν πολύ κοντά στο γκολ με τον Γιαννίτση να παίρνει μία αδύναμη κεφαλιά που δεν εκμεταλλεύτηκε κανείς παίκτης του Άρη στο 35΄μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου. Καμία αξιόλογη ευκαιρία στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες τους.

Εκ διαμέτρου αντίθετο το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με το τελείωμα του πρώτου. Τεράστια διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 50΄με τον Παππά σε κενή εστία και με τον Καρατζιοβαλή εξουδετερωμένο να στέλνει την μπάλα από το ένα μέτρο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Φερνάντες απείλησε για πρώτη φορά με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα άουτ. Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη “φλέρταρε” και για δεύτερη φορά με τον γκολ στο 74΄, αλλά και πάλι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 62΄ προηγήθηκε δυνατό διαγώνιο σουτ του Καπνίδη που απομάκρυνε με διπλή προσπάθεια ο Φυρινίδης.Τίποτα το αξιόλογο στη συνέχεια με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΚABAΛΑ: Φυρινίδης, Σταματόπουλος (82΄Ασημάκης), Βίτλης (86΄Παπαδόπουλος Αμβ.), Γκαρακλίδης (57΄Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας

ΑΡΗΣ: Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (91΄Χιντασέλι), Σουνάς (80΄Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (86΄Βασιλόπουλος)

Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδική)

Βοηθοί: Χριστάκογλου (Xαλκιδικής)-Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

To Top