ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μέχρι αύριο ανήκω στον Άρη…», λέει ο Κατίδης

Άλλη μια συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κατίδης, που τόνισε πως «μέχρι αύριο που βγαίνει η απόφαση, ανήκω στον Άρη», ομολογώντας παράλληλα ότι έχει στα χέρια του «πολλές προτάσεις, κυρίως από τον ελληνικό χώρο»…

Ο 19χρονος μέσος είχε δηλώσει νωρίτερα στα ερτζιανά ότι δεν έχει επαφές με την ΠΑΕ ή τον Κατσαβάκη, ενώ η απόφαση για την προσφυγή του αναμένεται να εκδοθεί αύριο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων είπε αναλυτικά στο «Novasport FM»:

Για τον αν στον Άρη πιστεύουν στους παίκτες: «Πριν από 2 χρόνια πολλά είχαν λεχθεί για παίκτες όπως ο Βανγκέλι και ο Καζναφέρης. Όμως ο ένας πήρε μια πολύ καλή μεταγραφή, ενώ ο άλλος είχε μια γεμάτη χρονιά με 34 αγώνες και είναι ο νέος ηγέτης του Άρη. Νομίζω αυτό απαντά μόνο του στην ερώτηση».

Για το μέλλον του: «Μέχρι αύριο που βγαίνει η απόφαση για τη προσφυγή, ανήκω στον Άρη και αυτό ξέρω. Από κει και πέρα έχω πολλές προτάσεις κυρίως από τον Ελληνικό χώρο. Από το εξωτερικό υπάρχει ενδιαφέρον αλλά είμαι ακόμα σε συζητήσεις».

Για τον κόσμο του Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι οπαδοί είναι κοντά στην ομάδα και στηρίζουν τα νέα παιδιά. Πέρσι όμως τους νέους δεν μας στήριξαν τόσο. Ίσως επειδή οι μεγάλοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα να περίμεναν πολύ περισσότερα από εμάς… Δεν τους κατηγορώ γιατί και εγώ στη θέση τους τα ίδια μπορεί να έκανα… Απλά πολλές φορές με έκριναν χωρίς να γνωρίζουν πολλά πράγματα…».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία: «Μέτα την αποβολή καταλάβαμε πως τους… έχουμε. Είχαμε την υπεροχή και οι αντίπαλοι μας ήταν χαμένοι μέσα στο γήπεδο. Μετά η νίκη ήρθε πολύ εύκολα».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αγαπούν το ποδόσφαιρο και το μόνο που λείπει είναι να τους πιστέψουν. Δεν ψάχνουμε τη μία ευκαιρία αλλά θέλουμε να μας πιστέψουν ακόμα και μετά από μια άσχημη εμφάνιση, γιατί με 5-10 λεπτά συμμετοχής κανείς δεν μπορεί να δείξει την αξία του. Μπορεί φέτος η συγκυρία να μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε στις ομάδες μας, όμως εδώ αποδείξαμε πως αξίζαμε αυτή την ευκαιρία και δεν μας χαρίζεται. Παίξαμε απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους που έχουν παραστάσεις και τους κοντράραμε στα ίσια. Οι έλληνες έχουμε πάθος και με αυτό μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. ».

Για το αν γνωρίζουν πράγματα για τους Άγγλους: «Είναι πολύ δυνατοί και γρήγοροι και εκεί στηρίζεται το παιχνίδι τους. Ξέρουμε ότι μας σέβονται αλλά επίσης γνωρίζουμε πως δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε…».

Για το αν μπορούν να τους κερδίσουν: «Αν το πιστέψουμε όπως με την Πορτογαλία μπορούμε να τους νικήσουμε. Είμαι χαρούμενός που φτάσαμε ως εδώ, αλλά επίσης ξέρω πως ο τελικός είναι ένα παιχνίδι μακριά…»

Για τον ημιτελικό και την ψυχολογία της ομάδας: «Παμε να χαρούμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Είναι μια γιορτή και οποίος θέλει το παιχνίδι παραπάνω θα το πάρει».

Για το αν μπορούν στο μέλλον να γίνουν μέλη της Εθνικής Ανδρών: «Ξέρουμε πως ο Σάντος μας παρακολουθεί και μας έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Μακάρι στο μέλλον να καταφέρουμε και να παίξουμε και εμείς με τους άνδρες όπως τα κατάφεραν οι Παπαδόπουλος και ο Φορτούνης».

Για το ποια ομάδα τον εντυπωσίασε: «Η Ισπανία ήταν πολύ καλή ομάδα. Βέβαια όταν παίξαμε μαζί τους, ήμασταν πολύ κακοί ωστόσο ακόμα και έτσι στο τέλος τους πιέσαμε. Όπως και να χει είναι μια καλή ομάδα, που κρατάει τη μπάλα και έχει ποιοτικούς-γρήγορους ποδοσφαιριστές».

To Top