ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι αύριο θα περιμένει ο Άρης τον Αρίμπας, διαφορετικά στρέφεται σε άλλες λύσεις

Από τη στιγμή που προστέθηκε στο ρόστερ ο Φαμπιάνο και ο Άκης Μάντζιος απέκτησε μια επιπλέον επιλογή στις θέσεις των στόπερ, είναι λογικό να υπάρχει χρονική πολυτέλεια για να γίνει η επόμενη κίνηση στο κέντρο της άμυνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης θα περιμένει εσαεί τον Αλεχάντρο Αρίμπας, πρώτο στόχο του για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι κίτρινοι είχαν κάνει αρχικά μια πρόταση στον αρχηγό της Οβιέδο, επανήλθαν πριν από μερικές μέρες βελτιώνοντας την αρχική προσφορά τους και πλέον περιμένουν τον παίκτη να πάρει την απόφασή του.

Ο Αρίμπας έχει συμβόλαιο άλλη μία σεζόν με την Οβιέδο και μέχρι τώρα λειτουργεί ως παίκτης της ισπανικής ομάδας, συμμετέχοντας κανονικά στην προετοιμασία της, ενώ έκανε και δηλώσεις για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Προφανώς και οι άνθρωποι της Οβιέδο είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά οι κίτρινοι έχουν διαμηνύσει στον Αρίμπας ότι έχει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για να απαντήσει εάν θέλει να παίξει σε αυτούς και να βρει λύση με την Οβιέδο.

Αυτό το χρονικό περιθώριο έχει το τέλος του στην αυριανή ημέρα, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι οι επόμενες 24-48 ώρες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από την Τετάρτη και μετά οι κίτρινοι θα προχωρήσουν στις επόμενες εναλλακτικές λύσεις που έχουν για τη θέση.

To Top