Μέχρι και την Πυθία θα τρέλαιναν…

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τοπίο στα διοικητικά του μπασκετικού Άρη που και η Πυθία θα χρειαζόταν depon για να της φύγει ο πονοκέφαλος και να προβλέψει τα μελλούμενα. Δεν χρειάζεται η αναφορά σε ονόματα. Απλά και μόνο η κατάσταση δείχνει ότι οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι πρώτα κοιτούν την πάρτη τους και τις προσωπικές τους διαφορές και μετά το τμήμα.

Ο μέτοχος Α συναντιέται με τον με τον μέτοχο Β, μιλούν για το θέμα της λύσης διοίκησης πρωτοδικείου από μια ομάδα που ξέρουμε μόνο τρεις από τους 12 που θέλουν να διοικήσουν και δεν γνωρίζουμε τον πρόεδρο. Γνωρίζουμε ότι είναι όλοι φίλαθλοι του Άρη και θέλουν να βάλουν ένα χρηματικό ποσό. Τίποτα άλλο…

puthiaΟ μέτοχος Β αφού μιλάει και με άλλους φίλους του μετόχους, δίνει το ΟΚ στον Α να μιλήσει με την “ομάδα” που θέλει να κάνει διοίκηση πρωτοδικείου. Στη διάρκεια των συζητήσεων η “ομάδα” δεν λέει πως ένας άλλος μέτοχος, ο Γ, δεν μιλάει ούτε με τον Α, ούτε με τον Β και εκφράζει άλλες απόψεις. Οι μέτοχοι Α και Β ζητούν κάποια πράγματα, ο Γ διαφωνεί, αλλά όχι ανοικτά, όλα αυτά μεταφέρονται στην ομάδα που θέλει να διοικήσει με πρωτοδικείο, αυτή διαφωνεί και βάζει deadline για οριστική απάντηση, την οποία δεν παίρνει και έρχονται παραιτήσεις στην ΚΑΕ.

Ο Α και ο Β σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους μετόχους που δεν πολυασχολούνται (Δ, Ε, Ζ, Η), αλλά όχι τον Γ, που διαφωνεί και δεν μιλάει με τον Α και τον Β, καταλήγουν στο ότι μάλλον δεν είναι καλή λύση το πρωτοδικείο, γιατί η ομάδα που θέλει να διοικήσει με αυτόν τον τρόπο δεν ανοίγει τα χαρτιά της. Ως μέτοχοι και ιδιοκτήτες της ΚΑΕ θέλουν να ξέρουν ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιοι θα είναι στη διοίκηση, αλλά η άλλη πλευρά δεν δίνει στη δημοσιότητα κανένα όνομα, υπό την σκέψη ή τον φόβο ότι τα άλλα ονόματα θα “καούν” αν βγουν προς τα έξω.

Είναι ένα μικρό δείγμα των συζητήσεων που έγιναν όλο αυτό το διάστημα αυτή η περιγραφή. Φέρτε και τον Κάλχα και τον Τειρεσία…

To Top