Μέχρι κι ο… Παναγόπουλος υπέρ του Άρη στη κόντρα με την ΕΠΟ: “Κάνει μαγκιά, ενώ με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ έκανε… κοκοκό”!

Μέχρι και ο Γιώργος Παναγόπουλος πήρε το μέρος του Άρη ουσιαστικά με τις δηλώσεις που έκανε για την ακατανόητη και διτή στάση της ΕΠΟ και στο θέμα των δελτίων και στο θέμα της εκδίκασης των υποθέσεων.

Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο Παναγόπουλος, πολέμιος του ποδοσφαιρικού Άρη και αντίδικος σε αρκετές δικαστικές υποθέσεις τόνισε πως “καταρχάς, νομικά η όποια προσωρινή διαταγή δεν απαγορεύει την συζήτηση και την έκδοση απόφασης. Από εκεί και πέρα, όμως, όντως, φαίνεται ότι υπάρχει αλλαγή πλεύσης της ΕΠΟ πιθανώς εξαιτίας των πιέσεων των ποδοσφαιριστών. Ίσως επειδή είναι και ο Άρης τελευταίος στην βαθμολογία βρίσκει και κάνει την μαγκιά της.

Η προσωρινή διαταγή είναι ίδια με την προηγούμενη, δεν έχει μεγάλες αλλαγές με εκείνη για να δικαιολογείται αυτή η αλλαγή στάσης. Τα δελτία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όμως σε άλλες περιπτώσεις ομάδες έχουν εκδώσει κανονικά δελτία. Δεν μου κάνει εντύπωση όμως αφού η ΕΠΟ άλλα κάνει τη μία και άλλα την άλλη. Υπάρχει ένα μπάχαλο που το αυτοδιοίκητο ισχύει κατά περίπτωση. Τη Νίκη Βόλου την καταδίκασαν. Στην προσφυγή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού έκαναν… κοκοκό. Αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να πουλάνε μαγκιά σε ένα πτώμα”.

Για το μέλλον του Άρη σχολίασε πως “είναι μια κατάσταση προβληματική αυτή που βιώνει ο Άρης. Πιστεύω ότι δεν θα περάσει το άρθρο 99 ούτε τώρα όπως δεν έγινε και την πρώτη φορά και ήμουν ο μοναδικός που το έλεγα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Άρης δεν έχει τα εχέγγυα που να πιστοποιεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί έστω σε αυτές τις κουρεμένες υποχρεώσεις. Αν υποβιβαστεί κιόλας δεν θα έχει τα έσοδα και δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις της εξυγίανσης. Είναι μια κατεστραμμένη εταιρεία”.



To Top