ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση… ζωής για τον Δημήτρη Πρίφτη

Μέχρι την Παρασκευή ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει απαντήσει στον Νίκο Λάσκαρη, για την πρόταση που έχει στα χέρια του και αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια. 

Ο Έλληνας τεχνικός αναχώρησε χθες από την Θεσσαλονίκη και πλέον μαζί με την οικογένειά του καλείται να αναλύσει την κατάσταση, να εξετάσει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν και να αποφασίσει.

Δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Είναι απόφαση ζωής για τον Πρίφτη, είτε πει “ναι”, είτε πει “όχι”. Η θετική απάντηση σημαίνει παραμονή στον κιτρινόμαυρο πάγκο για μια τετραετία τουλάχιστον, που θα τον κάνει τον μακροβιότερο κόουτς του Άρη στην μετά Ιωαννίδη εποχή. Σήμερα είναι ο πρώτος προπονητής μετά τον “ξανθό” που έβγαλε δύο συνεχόμενες χρονιές!

Η αρνητική απάντηση θα σημαίνει ότι πήρε απόφαση να ξενιτευτεί, είτε στο Βερολίνο για την Άλμπα, είτε στην Πάνορμο για την Μπάνβιτ. Αυτές είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πρίφτη, ωστόσο μέχρι στιγμής πρόταση όπως έχει κάνει ο Άρης, δεν έχουν κάνει οι δύο ομάδες, που εκτίμησαν ιδιαιτέρως το έργο του Έλληνα τεχνικού τη φετινή περίοδο στους κίτρινους. Ήταν άλλωστε αμφότερες και αντίπαλοι του Άρη στο Γιούροκαπ.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Δημήτρη Πρίφτη στην ομάδα είναι περισσότερες, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει συνεννόηση με τον Νίκο Λάσκαρη για να δοθεί απάντηση ως το τέλος της βδομάδας, είναι προτιμότερο να μην προτρέχει κανείς.

To Top