ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέχρι την Παρασκευή “μπλοκαρισμένη” η επικύρωση της βαθμολογίας λόγω… Ζακύνθου

O Λεωνίδας Μπακούρας σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, επισήμανε το γεγονός ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην επικύρωση της βαθμολογίας της Football League λόγω του θέματος των οφειλών της Ζακύνθου, μια υπόθεση που εκκρεμεί στην Πειθαρχική επιτροπή της λίγκας.

Μέχρι την Παρασκευή λογικά δεν θα υπάρξει εξέλιξη, αφού η Πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε να συζητήσει τα εκκρεμή θέματα την Πέμπτη και τις εφέσεις που έγιναν.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ  ΚΑΛΛΙΘΕΑ( αγώνας της 31-5-15 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ), ΚΑΛΛΙΘΕΑ (αγώνας της 24-5-15 με ΠΑΕ ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ), ΖΑΚΥΝΘΟΣ(αγώνας της 24-5-15  με ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ),  ΖΑΚΥΝΘΟΣ (αγώνας της 31-5-15 με ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ) αναβλήθηκε για την Πέμπτη 18.6.2015 και ώρα 10.30.

Tην ίδια ώρα, πάντως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το ioniansports.gr την Πέμπτη δεν θα υποστηριχθεί η έφεση σε βάρος της Ζακύνθου για πρακτικούς λόγους. Διαβάστε εδώ:

“Πετούν στα… σύννεφα οι άνθρωποι της Ζακύνθου, καθώς η ομάδα τερμάτισε στην 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας, αφήνοντας Τύρναβο και Αιγινιακό να παίρνουν τον δρόμο για την Γ΄ Εθνική! «Χαρίζουμε ακόμη και βαθμούς» έλεγαν στην διοίκηση, αφού μετά τις ήττες των δύο προαναφερθέντων, οι νησιώτες απέκτησαν διαφορά ασφαλείας (+3 από Τύρναβο). Έτσι, ακόμα κι αν τους αφαιρούνταν βαθμοί, πάλι θα έμεναν στην κατηγορία (για δύο πόντους ήταν η «φασαρία).

Αυτό είχε σαν επακόλουθο οι ομάδες που μέχρι χθες μιλούσαν και απειλούσαν με έφεση την Ζάκυνθο, να αποσύρουν την διεκδίκηση τους αφού όλα πλέον έχουν κριθεί και φυσικά θα γλυτώσουν το παράβολο των 600 ευρώ που μέχρι και χθες δεν το είχαν καταθέσει την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ! τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για την Ζάκυνθο που πλέον από εδώ και στο εξής θα γυρίσει σελίδα και θα κοιτάξει κατάματα την νέα Β΄ Εθνική κατηγορία!”.

Αναγκαστικά στον Άρη, όμως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τέλος της εβδομάδας για να κλείσει και τυπικά το μέτωπο αυτό.

To Top