ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μέχρι τρεις αγωνιστικές η τιμωρία του Μπερτόγλιο, άλλαξε ο ΚΑΠ για τους αρχηγούς! Ποια ματς θα χάσει

Μέχρι τρεις αγωνιστικές η τιμωρία του Μπερτόγλιο, άλλαξε ο ΚΑΠ για τους αρχηγούς!

Μπορεί ο Φακούντο Μπερτόγλιο να μην είχε αποβληθεί ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα του με απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως από τον Δημήτρη Καραντώνη δεν κατάφερε να τη… γλυτώσει. Ο Αργεντίνος φόρεσε, επίσης, για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του Άρη την προηγούμενη Κυριακή, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να το χαρεί όσο ήθελε.

Βάσει των όσων έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής ο Μπερτόγλιο θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές. Η σχετική παράγραφος γ του άρθρου 10, βάσει του οποίου θα τιμωρηθούν και οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, αναφέρει:

«Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή [14] βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».

Αρχικά υπήρξε η αίσθηση, ότι επειδή είναι αρχηγός θα αυξηθεί η ποινή. Οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν σε επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή και διευκρινίστηκε ότι έχει αλλάξει από φέτος ο ΚΑΠ και δεν υπάρχει αύξηση της ποινής στους αρχηγούς.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Μπερτόγλιο θα απουσιάσει σίγουρα από τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ και το πρώτο ματς του κυπέλλου.

Ο Άρης θα κάνει έφεση, αν και οι πιθανότητες να μειωθεί η ποινή είναι ελάχιστες.

To Top