ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήλον της έριδος ο πρώην κηπουρός του Άρη!

Το όνομα του Μπενίτο Ματέο προφανώς και δεν λέει πολλά στους φίλους του Άρη. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος έχει εργαστεί στους κίτρινους, θεωρείται ο κορυφαίος στον τομέα του, έχει δουλέψει σε πολύ μεγάλες ομάδες και πλέον στην Ισπανία υπάρχουν σύλλογοι που… σκίζονται για να συνεργαστούν μαζί του.

Ποια ακριβώς είναι η ειδικότητα του Ματέο; Σε απλά ελληνικά, είναι κηπουρός, αλλά όχι αυτό που μπορεί να φαντάζεστε. Ειδικεύεται στην συντήρηση αγωνιστικών χώρων γηπέδων. Για πολλά χρόνια αποτελούσε συνεργάτη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον οποίο δούλεψε στη Μαγιόρκα, τη Βαλένθια, την Ίντερ, αλλά και τον Άρη! Ναι, ένα διάστημα βρέθηκε στην Ελλάδα και ασχολήθηκε με το Χαριλάου και το Νέο Ρύσιο, όπως τουλάχιστον γράφουν οι Ισπανοί.

Στη χώρα του, θεωρείται εξπέρ στον τομέα του και μάλιστα πληρώθηκε αδρά από την Μάλαγα (όταν την είχε ο Σεϊχής) για να φτιάξει τον χλοοτάπητα του “Λα Ροσαλέδα”, αλλά και από την Μπαρτσελόνα για να συντηρήσει το “Καμπ Νου”.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επιστρέψει στην Βαλένθια, ενώ σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, έχει στα χέρια του πλέον πρόταση από την Μαγιόρκα, η οποία προσπαθεί να τον… κλέψει από τις “νυχτερίδες”!

Πηγή: thessports.gr

To Top