ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα αγάπης και στήριξης από τον Γουίλφ ΜακΓκίνες στους φιλάθλους του Άρη μέσω του PRESSARIS! (photos + videos)

Από τη Μάλτα με… αγάπη! Ο Γουίλφ ΜακΓκίνες έστειλε τους χαιρετισμούς του σε όλους τους φιλάθλους του Άρη μέσα από το PRESSARIS και έδωσε το σύνθημα ενόψει της επιστροφής στην Ευρώπη!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Γουίλφ ΜακΓκίνες αποτελεί μια από τις σπουδαίες φιγούρες της ιστορίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά είναι και μια προσωπικότητα ιδιαίτερα φιλική στον Άρη, στου οποίου τον πάγκο κάθισε το διάστημα 1971-73.

Βρέθηκε στη Μάλτα τις τελευταίες μέρες ως καλεσμένος της λέσχης φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτντ με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυσή της.

Μαζί με τον ΜακΓκίνες στη Μάλτα ήταν παρόντες και άλλοι θρύλοι της Γιουνάιτεντ όπως ο Ράιαντ Γκιγκς, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Μπράιαν Ρόμπσον και ο Νίκι Μπατ.

Ένας Θεσσαλονικιός οπαδός της Γιουνάιτεντ ήταν παρών επίσης στη Μάλτα και λειτουργώντας ως… συνεργάτης του PRESSARIS πλησίασε τον ΜακΓκίνες και αυτός με χαρά ανταποκρίθηκε ακούγοντας για τον Άρη!

Του μεταφέρθηκε πως η ομάδα επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια και έστειλε το δικό του μήνυμα: “Come on Aris”, ενώ έστειλε χαιρετισμούς σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που κοουτσάρισε από το 1971 έως το 1973.

Θυμόταν πάρα πολύ καλά τον Άρη, τόνισε πως πέρασε υπέροχα όσο ήταν στη Θεσσαλονίκη και υπογράμμισε πως θέλει κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον να βρεθεί και πάλι στην πόλη και το “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Δείτε φωτογραφίες από την σπουδαία εκδήλωση της λέσχης φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μάλτα:

To Top