Μήνυμα… Αλέφαντου σε Καστίγιο: «Δείξε τη μαγκιά σου στο γήπεδο, μη βάφεις τα μαλλιά…»

Με το δικό του γλαφυρό -έως και… γραφικό- τρόπο σχολίασε ο Νίκος Αλέφαντος τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, υποστηρίζοντας ότι οι «κίτρινοι» δεν πίεσαν καθόλου στο α’ ημίχρονο. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στην… αδυναμία του, τον Νέρι Καστίγιο, τον οποίο επέπληξε επειδή έβαψε τα μαλλιά του…

Ο προ οκταετίας προπονητής του Καστίγιο στους «ερυθρόλευκους» και μόνιμος σχολιαστής – κριτής των πάντων, χαρακτήρισε τον Άρη «πλήρη απογοήτευση στο α’ ημίχρονο», λέγοντας εκ του ασφαλούς πώς θα έπρεπε να είχε αντιμετωπίσει το παιχνίδι.

Το σχόλιο του Αλέφαντου στην ιστοσελίδα katimagiko.gr, αναφορικά με το χθεσινό ματς Ολυμπιακός – Άρης:

«Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει σούπερ άμυνα, το έχει πιάσει ο Βαλβέρδε φέτος, η άμυνα είναι όλα τα λεφτά, από εκεί ξεκινάς. Με αυτήν την άμυνα προελαύνει και στην Ευρώπη. Έχει ταχύτητα ο Ολυμπιακός, έχει και κάποιους παικταράδες, δουλεύει και ο προπονητής του σωστά. Κόψανε τις βλακείες στο ελληνικό πρωτάθλημα να πετάνε βαθμούς αδικαιολόγητους. Έχει πετύχει και το ροτέισον.

• Ξεκίνησε άριστα ο Ολυμπιακός το ματς, έπαιξε ένα γρήγορο ποδόσφαιρο, ωραίο, ελεύθερο, με αλλαγές θέσεων, να μαρκάρουν και να σπριντάρουν, ο δε Άρης στο α’ ημίχρονο ήταν πλήρης απογοήτευση. Ο προπονητής του Άρη ήταν σαν να μην είχε μελετήσει καθόλου τον Ολυμπιακό! Στο κέντρο και στην άμυνα άφηναν τους παίκτες του Ολυμπιακού σε 6 μέτρα απόσταση, τους επιτηρούσαν από μακριά, τους άφηναν να παίρνουν τη μπάλα και να γυρνάνε ανενόχλητοι, μέχρι και ο Ντιόγο έκανε τον μπαλαντέρ. Ποτέ δεν κόλλησαν πάνω στους αντιπάλους τους, να έχουν και λίγο βάθος πίσω. 4-0 μπορούσε να κέρδιζε ο Ολυμπιακός στη λήξη του ημιχρόνου.

• Για τον Καστίγιο θέλω να πω κάτι. Πέρασε από τον Ολυμπιακό, έφερε και πολλά λεφτά στα ταμεία του συλλόγου, έπαιξε Εθνική Μεξικό, χάθηκε, του δόθηκε πάλι η ευκαιρία να ξαναμπεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Βρήκε κάτι από τον εαυτό του φέτος αγωνιστικά. Τι βάφεις τα μαλλιά σου; Έχεις δει τον Μέσι και τον Ρονάλντο να βάφουν τα μαλλιά τους; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Έχεις κάνει παιδί, μεγάλωσες, δείξε τη μαγκιά σου στο γήπεδο με τη μπάλα που παίζεις, άσε τα άλλα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top