Μήνυμα Δεσύπρη: “Μπροστινός κανενός ούτε ήμουν, ούτε είμαι, ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ”

Μήνυμα με υπονοούμενα και αιχμές έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Τάσος Δεσύπρης, μια μέρα πριν τις εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη, καταλήγοντας πως δεν ήταν ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνει “μπροστινός” κανενός.

Το μήνυμα του Δεσύπρη στο facebook αναφέρει:

4/4/2012 Δημοσίευσα στην σελίδα μου “Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ”. Ένα μόνο Μ.Μ.Ε είχε τον επαγγελματισμό και το θάρροs να το δημοσιεύσει.

27/6/2012 δημοσίευσα στην σελίδα μου “ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ”. Ένα μόνο Μ.Μ.Ε δεν είχε το θάρροs και τον επαγγελματισμό να το δημοσιεύσει. Κρίμα για πολλούς τότε και για έναν τώρα. Ένθεν και ένθεν λοιπόν μια μέρα πριν τις εκλογές τονίζω αυτό που είπα και στην Γ.Σ. Μπροστινόs κανενόs ούτε ήμουν ούτε είμαι ούτε πρόκειται να γίνω ΠΟΤΕ”.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ PRESSARIS: Είναι προφανές ότι ο Τάσος Δεσύπρης εννοεί άλλο μέσο και όχι το PRESSARIS στην πρώτη του αναφορά. Aπαραίτητη σημείωση για όσους δεν έχουν… καταλάβει σε ποιο μέσο αναφέρεται.

Ο Τάσος Δεσύπρης έκανε,πάντως, ένα λάθος στην αναφορά του, σε ότι έχει να κάνει με την πρώτη ανάρτηση. Η συγκεκριμένη δημοσίευση “Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ” δεν δημοσιεύτηκε μόνο από το ένα μέσο, όπως αναφέρεται, αλλά και από άλλα δυο μέσα: το PRESSARIS και το novasports.gr. Το PRESSARIS έκανε το αυτονόητο, φιλοξενώντας και όλες τις υπόλοιπες αναφορές του (αλλά και άλλων), σε στιγμές, μάλιστα, που η δημοσίευσή τους αποτελούσαν… ταμπού για το… “καλό του Άρη”!

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας σε μια περίοδο, όπου παρατηρείται στον σύλλογο το σύνδρομο “της μνήμης του χρυσόψαρου” σε πολλά θέματα! 

 

To Top