Ντίνος Κούης στο PRESSARIS: “Η ενότητα, το χρέος της ανόδου και ο Κάλας”

Tην πρόθεση του να στηρίξει και να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος εξέφρασε μέσω του PRESSARIS o Nτίνος Κούης που μαζί με άλλους βετεράνους έχουν ταχθεί στο πλευρό της οικογένειας Καλαϊτζίδη, έχοντας ως στόχο το απώτερο καλό του συλλόγου.

“Από την πλευρά μας ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει ακόμα κάποιος επίσημος ρόλος μας στην ομάδα, αλλά στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι για να επιτευχθεί τόσο η άνοδος της ομάδας, όσο και η εκκαθάριση. Κι εγώ αλλά και άλλοι παλαίμαχοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα”, τόνισε αρχικά ο Ντίνος Κούης.

Ερωτώμενος για τον Άλεξ Κάλας και την εντύπωση που αποκόμισε, απάντησε: “Μου έδειξε ότι είναι ένα άνθρωπος ειλικρινής. Αν καταφέρει και υλοποιήσει όσα είπε για φέτος είναι αρκετό νομίζω για όλους. Του χρόνου τα πράγματα αλλάζουν, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Όπως είπε κι ο ίδιος μπορεί να έρθει κάποιος που να θέλει αν βάλει πιο πολλά στον Άρη. Προσωπικά με ικανοποίησε, φαινεται ειλικρής και νομίζω είχαμε καιρό να δούμε κάποιον τόσο ειλικρινή στον σύλλογο”.

Τέλος, για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, είπε: “Ο Άρης ήταν τυχερός στον πρώτο γύρο και το λέω γιατί δεν είχε κάποια δυνατή ομάδα. Πλέον, με την ενίσχυση στις μεταγραφές πιστεύω ότι θα καταφέρει αρκετά έυκολα να κερδίσει την άνοδο.Αφούν δεν υπάρχουν και οικονομικά θέματα για πρώτη φορά μετά από χρόνια, νομίζω ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους παίκτες”.

To Top