Μήνυμα Μητσοτάκη στους πολίτες – Τσιόδρας: “Υπάρχει ελπίδα για ασφαλές εμβόλιο”

Νέο μήνυμα προς τους πολίτες θα απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης.

Ο Πρωθυπουργός θα απευθυνόταν στον ελληνικό λαό σήμερα το απόγευμα. Η έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά – Τσιόδρα φρέναρε τα σχέδια.

Όπως αναφέρεται σχετικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μαγνητοσκοπήσει το μήνυμα αμέσως μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη που θα έχει με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για τον κορωνοϊό.

Αυτό δε θα έχει τον χαρακτήρα διαγγέλματος, αλλά, όπως προαναφέρθηκε, μήνυμα αναφορικά με την πορεία εξέλιξης της πανδημίας στη χώρα μας.

 Μετά τις 26 Μαΐου ο Σωτήρης Τσιόδρας επανεμφανίστηκε στις οθόνες μας. Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος φορούσε μάσκα όπως και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο γιατρός έκρουσε καμπανάκι κινδύνου μετά την αύξηση των καταγεγραμμένων κρουσμάτων. Ο Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε ότι υπάρχουν και θετικά νέα ωστόσο σημείωσε ότι πρέπει να υπάρχει επαγρύπνιση.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε ότι είναι λογικό να υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων αλλά και των ενεργών εστιών στην Ελλάδα. Όπως σημείωσε οι αυξημένοι εργαστικοί έλεγχοι αλλά και η αύξηση της κινητικότητας του πληθυσμού μετά και το άνοιγμα του τουρισμού δικαιολογεί την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων.

To Top