Μήνυμα νίκης με… ταχυκαρδία από το Αζερμπαϊτζάν! (video)

Η αντίστροφη μέτρηση για το ΠΑΟΚ – Άρης έχει ξεκινήσει, οι καρδιές των κίτρινων χτυπάνε δυνατά! Μια από αυτές παρουσιάζει μεγάλη… ταχυκαρδία, αν και βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά στα βάθη της Βορειοανατολικής Ευρώπης.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Κόκε, νυν παίκτη της Μπακού. Γνωστός και μη εξαιρετέος. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε ποτέ, πόσο θα ήθελε να είναι παρών σε τέτοια παιχνίδια, θυμήθηκε τα πρώτα του δυο γκολ πριν από 4,5χρόνια (το τρίτο πέτυχε ο Νάτσο Γκαρσία) κόντρα στον ΠΑΟΚ σε εκείνο το 3-1 (με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς), αλλά και την περσινή του συμμετοχή στο 0-1 της Τούμπας και δεν κρύβεi την… λαχτάρα του για νέα επιτυχία της αγαπημένης του ομάδας, μιλώντας με φίλους και γνωστούς ανά τον κόσμο.

Ο Κόκε, όπως είναι γνωστό, ζήτησε και φοράει το Νο 98 με την Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, θέλοντας να συμβολίσει τα 98 χρόνια της ιστορίας του Άρη (!), δεν ξέχασε ποτέ τους κίτρινους και προσπάθησε να στείλει μήνυμα νίκης χιλιόμετρα μακριά βάζοντας στο προφίλ του στο facebook μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του στο 3-1 επί του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι της 21ης Οκτωβρίου 2007, έχοντας δίπλα του τον Χαβίτο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος επιθετικός δεν έκοψε ποτέ τους δεσμούς με την Θεσσαλονίκη και όπως αποκάλυψε στο στενό του περιβάλλον, θα ήθελε πολύ να είναι είτε στο… χορτάρι, είτε στις κερκίδες της Τούμπας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό δεν γίνεται στην πράξη. Θα είναι, όμως, σίγουρα… νοερώς στο πλευρό της πρώην του ομάδας! Με την αύρα του νικητή.


Θυμηθείτε εδώ τα δυο πρώτα γκολ του Κόκε κόντρα στον ΠΑΟΚ:
{youtube}xQjXl2tjSgE|640|360|1{/youtube} 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top