ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μήνυμα… πρωταθλητισμού για τον Άρη από τον Θόδωρο Καρυπίδη!

Λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, ο Θόδωρος Καρυπίδης με δήλωσή του, έβαλε ψηλά τον πήχη, στέλνοντας σαφές μήνυμα πρωταθλητισμού για τον Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων μέσα σε… 223 λέξεις, όσες περιείχε η γραπτή του τοποθέτηση, επί της ουσίας ξεκαθάρισε ότι φέτος ο Άρης θα χτυπήσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο, σημειώνοντας μάλιστα ότι η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας της.

“Θα πω ξανά ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του ΑΡΗ, το οποίο είναι ικανό να ανταποκριθεί και να δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Μας ενδιαφέρουν και οι δύο στόχοι στην Ελλάδα. Και θα τους διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Με πίστη, υπομονή και επιμονή. Και φυσικά με την βοήθεια των φιλάθλων μας, τους οποίους θέλουμε κοντά μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά”, όπως είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας βέβαια και τη σημασία της συμμετοχής του κόσμου στην προσπάθεια αυτή.

Όπως υπογράμμισε: “Στην πρεμιέρα της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό είναι αυτονόητοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει να γεμίσει και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες που κρύβει κάθε πρεμιέρα, ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη”.

Ξεκάθαρο ότι είναι τόσο με τις μεταγραφές που έγιναν φέτος, όσο και με τα όσα επίσημα εξέφρασε ο Καρυπίδης, οι βλέψεις του Άρη είναι στραμμένες… ψηλά, με μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια και θα κάνει πρωταθλητισμό. Επί της ουσίας, ίσως ήταν η πρώτη φορά που μιλάει τόσο ανοιχτά για… πρωτάθλημα. Ο ψηλότερος πήχης που έχει μπει.

Η απώλεια του στόχου της Ευρώπης, μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πεισμώνει τους κιτρινόμαυρους για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις.

 

To Top