Μήνυμα Σπυρίδωνα μέσα από το PRESSARIS: «Στο γήπεδο ομάδα και κόσμος για να παλέψουμε όλοι μαζί»! (video)

Ο Άγγελος υπηρετεί τον Άρη από μικρό παιδί. Ήταν κοντά στην ομάδα στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Αυτή τη φορά καλείται να βοηθήσει από τη θέση του υπεύθυνου του αγωνιστικού τμήματος, ως μέλος της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ο «Ρίνγκο» μίλησε στο PRESSARIS, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα τόσο ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, όσο και για τη δύσκολη συνέχεια. Δεν μας έκρυψε την αποφασιστικότητά του για να παλέψει από τη δική του μεριά, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το ξέρουμε όλοι, το αντιλαμβανόμαστε, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε» μας είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Το παιχνίδι με την Ξάνθη δεν είναι εύκολο, όπως δεν είναι εύκολο κανένα παιχνίδι από αυτά που ακολουθούν. Απευθύνω κάλεσμα στον απλό κόσμο, στην Αρειανή οικογένεια να δώσει το βροντερό παρών, για να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς στην μάχη αυτή της επιβίωσης, για να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση. Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να παλέψουμε στο γήπεδο όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον».

Σε ερώτηση αν το φοβίζουν τα δύσκολα ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, δεν με φοβίζουν ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Είχα ήδη συναντήσεις με τον προπονητή, τους συνεργάτες του και όσους μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να έρθει η αγωνιστική ανάταση και να κάνουμε μια καλή πορεία. Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια του κόσμου θα είναι τεράστια και την έχει ανάγκη η ομάδα»

 

To Top