Μήνυμα στήριξης από τους οπαδούς στους παίκτες!

Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, όλες οι δυνάμεις της κιτρινόμαυρης οικογένειας πρέπει να είναι σε θέση μάχης… Πόσο μάλλον οι οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι δεν έλειψαν από καμία μάχη, όσο δύσκολη κι αν ήταν… Όχι μόνο τώρα, αλλά πάντοτε!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3, λοιπόν, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, πήραν την πρωτοβουλία και τις δυσκολίες που υπάρχουν και επικοινώνησαν με τους περισσότερους από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, στέλνοντας τους ένα μήνυμα στήριξης σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τους ίδιους, αλλά και για τον σύλλογο.

Η πρωτοβουλία αυτή και η επικοινωνία είχε ως ξεκάθαρο στόχο να δείξει ότι ο κόσμος του Άρη αντιλαμβάνεται πόσο οριακές είναι οι καταστάσεις, παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστεί η στήριξη προς τους ποδοσφαιριστές και ζητήθηκε, φυσικά, να υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε διοικητικό επίπεδο.

«Θα είμαστε στο πλευρό σας…» όπως φέρεται ότι ειπώθηκε χαρακτηριστικά, μέχρι να βρεθεί η πολυπόθητη λύση και η… απόδραση από το αδιέξοδο, με την υπογράμμιση ότι αναγνωρίζουν όλοι πόσο μεγάλη υπομονή έκαναν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας.

H πρωτοβουλία αυτή ήρθε λίγες ώρες μετά το μήνυμα από την ιστοσελίδα του συνδέσμου… Μήνυμα για ενότητα και καθαρό μυαλό έστειλε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ο Super 3, υπογραμμίζοντας πως η απόδοση των ευθυνών για την σημερινή κατάσταση θα αποδοθούν, αλλά όχι τώρα.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλονται λύσεις πρακτικές. Όπως επισήμανε το PRESSARIS το αυτονόητο: «λύση ΤΩΡΑ, πριν μείνουν μόνο τα καρεκλάκια στον σύλλογο». Οι οργανωμένοι δείχνουν αντανακλαστικά. Το ίδιο απομένει να δείξει και όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, με πρώτους από όλους τους παράγοντες που έφεραν την ομάδα σε αυτή τη δυσχερέστατη θέση.

 

To Top