Μήνυμα του ΤΑΠ Άρης: «Θα κάνουμε μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών μας»

Τη διαβεβαίωση ότι θα δημιουργήσουν μία ομάδα αντάξια των προσδοκιών όλου του κόσμου του Άρη έδωσαν ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ, όπως φαίνεται και από τις αλλαγές που ξεκίνησαν να γίνονται στο τμήμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ομάδα αντάξια των προσδοκιών του λαού αλλά και της διοίκησης που έχει αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη, είναι αποφασισμένοι να φτιάξουν ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΡΗ. Η ομάδα βόλεϊ μέχρι πριν από λίγο δεν υπήρχε στο… χάρτη του αθλήματος.

Άραγε… μπορεί κανείς ξεχάσει ότι στις 22 Αυγούστου δεν υπήρχε κανένας αθλητής στην ομάδα; Μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι όταν η Διοίκηση του Θωμά Γιώτα ανέλαβε είχε να αντιμετωπίσει το ποσό των 168.000 ευρώ σε τελεσίδικες αποφάσεις; Μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι δεν υπήρχε φορολογική, δεν υπήρχε ασφαλιστική ενημερότητα;

Μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον οποιοδήποτε για πιο λόγο η ομάδα δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε τότε, όταν σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν ήδη βρει ομάδα; Και ευτυχώς το όνομα Γιώτας ήταν εγγύηση και έτσι παίκτες, όπως ο Αρμενάκης και ο Γκαράς υπέγραψαν και φόρεσαν τα «κιτρινόμαυρα». Η ομάδα καλώς ή κακώς ήταν ένα βήμα πριν τη διάλυση. Σήμερα τρεις μήνες αργότερα και μετά από τιτάνιες προσπάθειες των ανθρώπων του Ερασιτέχνη ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και οι… φύλακες έχουν γνώσει που χωλαίνει. «Όλοι να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών μας» είναι το μήνυμα που βγαίνει από τη Διοίκηση, η οποία σε συνεργασία με το νέο τεχνικό της ομάδα, Σπύρο Φίνο κινείται μεθοδικά, προκειμένου οι επιλογές να είναι αυτές που θα απογειώσουν στην κυριολεξία το τμήμα».

To Top