ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μήνυμα Tάτου στον κόσμο του Άρη: “Είμαστε μια οικογένεια – Τα… καλύτερα έρχονται”!

Ο αρχηγός του Άρη, Ανδρέας Τάτος κάνει τον απολογισμό του α’ γύρου, στέλνει το δικό του μήνυμα, αλλά και τις ευχές του τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για τη νέα χρονιά στον κόσμο της ομάδας μας.

Aναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σαιτ του ποδοσφαιρικού τμήματος (arisfc.gr):

«Ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν η ομάδα με τη λήξη του α’ γύρου όχι μόνο να βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά και να έχει “αέρα” αρκετών βαθμών από τις υπόλοιπες ομάδες. Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στο +10 από το δεύτερο, σημαίνει ότι έχουμε πετύχει αυτό το στόχο και σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι», τόνισε ο Ανδρέας Τάτος στο ξεκίνημα των δηλώσεων του στο επίσημο σάιτ του ποδοσφαιρικού τμήματος και συμπλήρωσε:

«Από την αρχή δεν δώσαμε σε κανέναν το δικαίωμα να αμφισβητήσει την ανωτερότητά μας. Τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα μας έδωσαν ακόμη καλύτερη ψυχολογία και με 12ο παίκτη τον κόσμο του ΑΡΗ -που παρά την πικρία του από την περσινή αποτυχία να ανέβει η ομάδα στη Football League, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας- αποκτήσαμε αυτή τη διαφορά ασφαλείας. Βέβαια υπήρξε και η ήττα στη Δράμα, ένα αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε όλους, καθώς θέλαμε να τελειώσουμε αήττητοι τον α’ γύρο».

Και ο 26χρονος διεθνής μέσος της ομάδας πρόσθεσε:

«Μπροστά μας τώρα έχουμε αρκετές μέρες για να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε, ούτως ώστε να μπούμε ανανεωμένοι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Με όπλα την εμπειρία και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και παράλληλα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Καταλήγοντας, ο Ανδρέας Τάτος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα:

«Στην ομάδα τα πάντα λειτουργούν άψογα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ο κ. Καρυπίδης είναι δίπλα μας. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε μια οικογένεια. Κάτι που άλλωστε φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Αυτή τη χρονιά μπαίνουν οι βάσεις για την πραγματική αναγέννηση του ΑΡΗ, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει δυνατή από κάθε άποψη και απαλλαγμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος στη θέση που της αρμόζει και το επιβάλλει η Ιστορία της.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στον κόσμο του ΑΡΗ Χρόνια Πολλά με υγεία, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2016 και να είναι σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται…»

To Top