ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μήνυση και αγωγή κατά Νεφελούδη από τον Καρυπίδη!

Στην αντεπίθεση περνάει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Νεφελούδης και τα οποία προκάλεσαν την οργή τόσο του κιτρινόμαυρου παράγοντα, όσο και της οικογένειας του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των κιτρίνων αποφάσισε να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας για συκοφαντική δυσφήμιση, ο οποίος αντί να δείξει την πρέπουσα ευαισθησία για όσα συμβαίνουν στο γαϊτανάκι της αβάντας στον οπλοφόρο “εθνοσωτήρα”, να απαντήσει στον ελληνικό λαό τι έγινε με την ΣΕΚΑΠ, με τα “παγωμένα” χρέη, με τις αβάντες στην ομάδα του Δημοσίου και στις “πριμοδοτήσεις” προς αυτήν, ασχολήθηκε εμμέσως πλην σαφώς με την ΠΑΕ Άρης και την προσπάθεια εξυγίανσης της, νομίζοντας ότι “χτυπάει” τον επικεφαλής του συλλόγου!

Και το πιο άσχημο απ’ όλα εξυπηρετώντας προφανώς προσωπικά σύνδρομα και εμπάθειες, μπήκε στην διαδικασία να εκτοξεύσει λάσπη, με στόχο να χτυπήσει τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, σε μια περίοδο, όπου έστειλε το μήνυμα της επιστροφής του!

Όπως επίσης, “φρόντισε” να πιάσει στο στόμα του ακόμη και τον κόσμο του Άρη, όταν υπήρξαν αντιδράσεις σε βάρος, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με έναν πολιτικό λειτουργό!

To Top