ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μήτογλου: “Αν υποτιμήσεις τον Άρη μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα”

Ο Ντίνος Μήτογλου επιστρέφει στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος του Άρη και παίκτης του Παναθηναϊκού και  στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση αλλά και στο σερί νικών στην Ευρωλίγκα που έσπασε από τη Ζαλγκρίρις.

Ο 20χρονος φόργουορντ έγραψε: “Δυστυχώς, το σερί νικών μας στην Ευρωλίγκα δεν συνεχίστηκε. Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες η ομάδα δεν τα κατάφερε στο Κάουνας, παρά τη σπουδαία προσπάθεια που έκανε την τελευταία περίοδο. Στην ουσία πληρώσαμε την κακή μας παρουσία στο τρίτο δεκάλεπτο, μέσω της οποίας δώσαμε στη Ζαλγκίρις τη δυνατότητα να πάρει μια μεγάλη διαφορά που αποδείχθηκε ανέφικτο να καλυφτεί.

Πρόκειται για έναν «μαραθώνιο» 30 αγωνιστικών, οπότε ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να… διορθωθεί. Το ζητούμενο για εμάς είναι να μάθουμε από τα λάθη μας και σε καμία περίπτωση να μην επαναλάβουμε στο μέλλον εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του τρίτου δεκαλέπτου.

Δεν υπάρχει περιθώριο να σκεφτούμε άλλο αυτό το ματς. Αυτό που έχουμε πλέον στο μυαλό μας είναι ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη. Μια ομάδα πολύ δυνατή ειδικά στο γήπεδό της. Μια ομάδα που αν την υποτιμήσεις μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά στο γήπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Μέχρι το τέλος του έτους το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βεβαρυμμένο και περιλαμβάνει πολλές σημαντικές αναμετρήσεις. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί κοιτάζοντας το κάθε ματς ξεχωριστά”.

To Top