Μήτογλου: «Ευλογημένος που είμαι ξανά στην Εθνική ομάδα»

Ευτυχής για την επιστροφή του στη δράση με το εθνόσημο στο στήθος δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου, που άρχισε προετοιμασία με την ελληνική ομάδα εν όψει της μεγάλης πρόκλησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/8-10/9).

«Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω ευλογημένος που φοράω ξανά τη γαλανόλευκη μετά από δύο χρόνια. Είμαι έτοιμος να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου και να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο 27χρονος άσος μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ.

Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού θεωρεί πως είναι ακόμη πρώιμο να ορίζονται συγκεκριμένοι στόχοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Θα κάνουμε όμως ό,τι περνά από το χέρι μας, από την πρώτη μέρα προπονήσεων και σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται», σημείωσε.

Ο ίδιος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση μετά από περίπου ενάμιση χρόνο. «Νιώθω έτοιμος, έχω δουλέψει όλο αυτό το διάστημα πολύ σε ατομικό επίπεδο και θα προσπαθήσω να διεκδικήσω κι εγώ τη θέση μου στην ομάδα δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά στις προπονήσεις», ανέφερε.

Τα φιλικά παιχνίδια αρχίζουν άμεσα για την Εθνική ομάδα, που θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου τη Σλοβενία, σε μια βραδιά που θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης, ενώ στις 8 και 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία και την Ιταλία για το τουρνουά Aegean Acropolis. Ο Ντίνος Μήτογλου περιμένει την υποστήριξη από το ελληνικό κοινό. «Ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας έχουμε δίπλα μας», ήταν το μήνυμά του.

To Top