Μήτογλου: «Όπλο μας η ομαδικότητα»

Η Εθνική Εφήβων συνεχίζει προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου στην Κόνια της Τουρκίας. Ένα εκ των βασικών στελεχών της ομάδας ο Κώστας Μήτογλου μίλησε για τον στόχο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση. 

Μιλώντας στο basketnet.gr ο παίκτης του Άρη ανέφερε: «Έχουμε καλή ομάδα, καλή χημεία και αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όσο πιο πολλά μπορούμε. Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Η θέληση μας για τις προπονήσεις μας κάνει συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι. Επίσης η ομαδικότητα μας είναι ένα ακόμα όπλο που έχουμε στα χέρια μας» τόνισε αρχικά ο νεαρός άσος για να προσθέσει:

«Ακόμα ο προπονητής δεν μας έχει πει κάτι διότι τελειώσαμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας που ήταν αναγνωριστικό. Τώρα που μπαίνουμε στο δεύτερο μέρος θα σκεφτούμε τα παιχνίδια του Πανευρωπαικού, αφού θα υπάρχουν τα φιλικά παιχνίδια και το τεχνικό επιτελείο θα αρχίσει να δουλεύει τα συστήματα».

 

To Top