ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήτρογλου: «Έπαθα πλάκα με τον κόσμο του Άρη – Να κατακτήσουμε έναν τίτλο, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα»

Ο Κώστας Μήτρογλου έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Άρη, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για την ομάδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του για έναν τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης…

Για τα συναισθήματά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Άρη. Θα προσπαθήσω να μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές του εμπειρίες: «Με έχουν αλλάξει οι εμπειρίες ποδοσφαιρικά , έχω μάθει πολλά πράγματα, έπαιξα σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, έχοντας πολύ καλούς συμπαίκτες. Είμαι χαρούμενος που το έζησα αυτό, με πήγε πολύ μπροστά. Σε όλες τις ομάδες που ήμουν, θυμάμαι και τους τελικούς που πήγαμε, δούλεψα για αυτό για να το κάνω αληθινό και θα έκανα ξανά αυτές τις επιλογές».

Για τις στιγμές που ξεχωρίζει: «Με τη Μαρσέιγ στον τελικό ήταν μεγάλο και για μένα και την ομάδα, με τη Γαλατάσαραϊ το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και με την Αϊντχόφεν τα δύο πρωταθλήματα. Πάντα ήμουν σε ομάδα που κατέκτησε κάτι. Με την Μπενφίκα μου άρεσε πάρα πολύ. Παίζαμε καλή μπάλα, υπήρχε οικογενειακό κλίμα, πέρασα υπέροχα και τους ευχαριστώ πολύ. Μόνο στη Φούλαμ τα πράγματα δεν πήγαν καλά, όμως και εκεί κέρδισα εμπειρίες. Έχω σεβασμό για όλες τις ομάδες που έπαιξα».

Για τον Ολυμπιακό: «Εκεί ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα σε υψηλό επίπεδο, πέρασα όμορφα. Τώρα ξεκινάω ένα καινούριο κεφάλαιο και θα τα δώσω όλα στον Άρη».

Για τα 227 γκολ καριέρας: «Όλα μαζί δεν ήξερα ότι είναι τόσα. Είναι πολλά, ωραία, δεν το κοίταζα όμως. Όλοι οι επιθετικοί ζουν για το γκολ. Είμαι χαρούμενος όταν βάζω γκολ. Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιο ήταν στο Ελλάδα-Ρουμανία που έβαλα δύο. Ήταν σημαντικά, ζήσαμε απίστευτες στιγμές».

Για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα: «Όποτε με χρειαστεί η Εθνική θα είμαι πάντα έτοιμος. Θα δείξει, δεν αποφασίζω εγώ, αλλά οι προπονητές».

Για το καλωσόρισμα από τους φίλους του Άρη: «Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ιστορικός σύλλογος. Έχει δυνατούς φιλάθλους το θυμάμαι και από παλιά. Στον τελικό είχα πάθει πλάκα με τον κόσμο του Άρη που ήταν μισοί-μισοί στο Καυταντζόγλειο. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να τους βοηθήσω και να με βοηθήσουν και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις φιλοδοξίες του: «Ωραία θα ήταν να κερδίσουμε έναν τίτλο με τον Άρη. Να πάμε στην Ευρώπη, είναι κίνητρα αυτά. Εγώ θέλω να μπω γρήγορα στους ρυθμούς».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο. Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, εγώ θα δώσω τα πάντα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να τους κάνω χαρούμενους. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα».

To Top